zidarieCompania POMPONIO CONSTRUCȚII este o intreprindere națională de conscrucție, activitatea căreia este orinetată spre executarea lucrărilor capitale în construcții, la un nivel calitativ înalt.

Misiunea noastră este de a realiza cele mai inpresionalnte și atrăgătoare obiecte la costuri raționale, aducând în valoare superioritatea clienților noștrii.

Imaginea companiei POMPONIO CONSTRUCȚII este construită și susținută permanent de succesele pe care le înregistrează. Beneficiarii intreprinderii sunt cei care confirmă și dezvoltă reputația unei companii puternice și competente. Astfel nivelul înalt de satisfacție al clientului nostru este prerogativa cea dintâi, dezvoltând în acest scop ofertele și adaptându-le la cerințele acestora.

De-a lungul anilor am format o echipă mare de profesioniști din toate domeniile sectorului național de construcții, având o politică modernă de managemant a resurselor umane. Iscusința și devotamentul muncitorilor noștrii calificați constituie, de fapt, principalul consistent al calității în construcții, iar relațiile din interiorul companiei formează structura unită pe nume POMPONIO CONSTRUCȚII.

Deoarece calitatea în domeniul construcțiilor presupune o abordare complexă și completă, un factor în calea succesului nostru constituie baza tehnico-materială de care dispunem. Fiind în permanență pe primele rânduri de avansare a acestui sector în Județul Alba, ne-am pus ca obiectiv aplicarea celor mai moderne, eficiente și economice echipamente și tehnici de lucru, cunoscând toate inovațiile recent apărute în sfera tehnologiilor.

Drumul spre simpatia și încrederea clienților este mai puțin accesibil fără suportul partenerilor noștrii, care ne furnizează cele mai bune soluții, materiale și echipamente din lumea construcțiilor . Expunem permanent sentimentul marelui respect și mulțumire, tuturor partenerilor companiei POMPONIO CONSTRUCȚII și le suntem recunoscători în ceea ce fac ei pentru noi.